elii1sa__ Arkadaşlar selam 👋🏻 Demir değerlerim düşük çıktı sabah akşam ilaç kullanıyorum ama bir ay hiç bir değişiklik yok bir 31. Haftadayım doğuma kadar nasıl yükselecek bilmiyorum kullanıpta memnun kaldığınız bir şey var mı ????
Kimya elii1sa__ aynısını bende yaşadım ferritinim 8 depolarım boş b12 107 vs. Doktor damardan verdi. Ve demir ilacını değiltirdi ferrosanol verdi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Et yemeklerini sevmiyorum. .32 haftalığım
melyyssa elii1sa__ canım demir hapını kullanırken kesinlikle c vitaminiyle destekle. Hapı içerken portakal suyu iç mesela veya ardından hemen portakal ye. Bol bol kivi portakal tüket yani.
elii1sa__ melyyssa ya aslında portalkal da tüketiyorum ama anlamadım ki acaba kullandığım ilaç mi iyi değil bilemedim
Noyimommy elii1sa__ ben 24. Haftadan sonra baslamıstım ama şöyle ilk verdiği ilaç çok yan etki yaptı o yüzden bir aya yakın düzenli kullanamadım gün aşırı aldım sonra bu ilaca geçince yan etki de yaşamadım çok şükür toparladı da doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz
Kimya elii1sa__ yok hiç bir sıkıntı yaşamadım. İki serum verildi . Ne baş dönmesi ne mide bulantısı oldu. Aynıydım
melyyssa elii1sa__ farklı bir doktora da danışabilirsin canım ilaç konusunda. Ya da biraz daha zamana ihtiyaç vardır belki etkiyi görmen için.
Kimya elii1sa__ Demirimi düşüren ferrum hausman olmuş ve et tavuk vs tüketmemem. Devacit ve ferrum hausman kullandım 3 aya yakın yükselmesi gerekirken düştü. Ferrum hausman fe+3 müş. Ve demiri yükseltmesi zaman alıyormuş. 13 olan ferritinim 8 e düştü 3 ayda. Ferrosanol verdi o fe+2 miş daha etkiliymiş fe+2. Belki kullandığınız demir +3dür.