Mrvll cihangiri çok teşekkür ederim amin🙏🏻ben ılk gebelıgımde de belırtısız bır hamılelık neredeyse gecırmıstım. Kusma falan hıc olmadı. Erken belırtı dıyebılecegım doymama hissi iştah artışı, çok ve sık yemekten kaynaklı da yoğun bır gazım oluyordu sabah aksam
ozgertan Benim beklenen adet günüm bugün Sabah test yaptım negatif çıktı .umarım sizler gibi güzel haberi verebilirim Bir kaç gün daha beklemem grekıyor sanırım
Mrvll nur1124 Benım ilk gebelıkte +1000 ile ogrenmıstım vajınal ultrasonla görünmüştü ve kalp atışı ıcın de erkendı 1-2 hafta sonra tekrar gıtmıstık. Şuan 78 olunca artışa bakmaktansa 1-2 hafta sonra gıtmeyı tercih edıyorum. Birisi sürekli artışı takıp etmeyın paranoyak olursunuz demişti. Yanı zaten sıkıntı bır durum olursa vücut reaksıyon gosterır ve 2 hafta geç gıtmenın sorun yaratmayacağını düşünüyorum. Çok heyecanlı ama 2 hafta bekleyıp gıtmek ıstıyorum ben doktora🙂 sizinde çok yeni hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın🥰
Mrvll nur1124 yaklaşık olarak her gün ıkıye katlanır en az. 4-5 günde bu değere ulaşmanız normal oluyor yani 35 den
nur1124 Mrvll daha önce ikiz gebelik geçirdim ve annem de kaç kere ikiz gebelik geçirmiş ve düşük yapmış bende düşük yapmıştım o yüzden bu değeri görünce tedirgin oldum
Mrvll nur1124 normal canım Allahın ıznıyle, bence evham yapma. Ben de 78 ıle ogrenmıstım, artışı takıp etmek ıstemıyorum. Dırekt kadın doguma gıdecegım 2 hafta bekleyıp. En azından 7. Haftada kalp atışı ve kese tek seferde görülür
Mrvll nur1124 yok canım vermedim takıp etmek ıstemıyorum 2 hafta sonra dırekt kadın doğumcu o bakar zaten gereklı testlere