Yukselen Kızlar 35+5 teyim akıntım oluyor zaten ama bugün kalktığımda su gelmiş çok az iç çamaşırım ıslanmış birazcık başına böyle bisey gelen var Mı ağrım kasılma vs. Yok
Efuli53 Yukselen idrar da iç çamaşırı ıslatıyo benm 30lu haftalarn başından beri var maalesef. Genelde sabahları ilk uyanınca oluyo
Sedaince Yukselen bazılarının suyu az gelirmiş öyle birden gelecek diye bişey Yok gidip kontrol ettirin
Yukselen Elifbekir yok bacağımdan akma falan değil canım doktorumu aradım bidaha gelirse hasteneye gidecem
Momezo Uykuda idrarda olmuş olabilr onu hissetmemişsindir belki su çok fazla ıslatıyormuş hissetmemek mümkün değilmiş✌🏼🤷🏻♀️
Efuli53 Yukselen çişini yapmanla işi yok onun ben tuvaletten cıkıyorum cıkar cıkmaz ıslanıyo ıc camasırım. Her gittigimde de doktora suyum nasıl soruyorum gayet ıyı dıyo.
Hayta İlk gebeligimde su gibi az az akıntı oluyordu Dr a sordum suyum sınırdaydi bir muayene olun derim ben suyum az olduğu için suni sanciyla 39 hafta başında doğum yapmıştım.su azlığının bebeğe ciddi zararları var