Vandb Benimde son 19 bakalimn pazartesi gitmistim doktora duzensiz sancilar cikti ama doktor normal dedi.bas asagi duruyor ama kanalla ilgili bisey soylemedi erkenmi gelir sonuna kadar beklermi acaba
Maviyesil121212 Ecesrtozsk ay yok ya ilişkiye girdiğinde nasıl oluyorsa öyle. Ki biz hamileliğimin basından beri ilişkiye girmiyoruz dşün:) elini soktu oynattı biraz 1 dk sürdü sürmedi yokladı yanı açıkcası Bebeğin kafası güzel yerde çatın normale müsait rahim ağzın yumuşamış falan dedi bitti bu muydu dedim evet dedi :) yanı biraz rahat olmak lazım sonuçta Bebek çıkaracağız ordan hiç korkutma kendini
Ecesrtozsk Maviyesil121212 benimde aynı şekilde bakalım nezaman yaplım diyecek sancın cıkıyormu nstde canım
Maviyesil121212 Vandb benim hastanedeki ebe normal Doğum konusunda çok tecrübeli isim yapmış bir kadın doktor direkt ona yolladı çatı kontrolü yaptık mı sana diye, çok şükür şimdilik normale engel bir durum yok çatım dar olsa sezeryan icin gün verecekti
hacerhacer Benimde 20 gun kaldi. Oglum 40.haftada dogdu kizim 41.haftada dogdu cok merak ediyorum bu oglusum ne zaman dogacak normal bekliyoruz bakalim çatida yarin olacak 🤪
33mersin benimde son 19 bakalım ne zaman gelmek isterse. bugün fazla hareket etmedi ama bebegim aynı durumda olan var mı acaba 🤔
Maviyesil121212 Ecesrtozsk yok canım sancım çıkmadı benim gittiğim hastanede 37. Hafta dolunca çatı muayenesine alıyorlar direkt. Uygun değilse ona göre sezeryana gün verip boşuna sancı çektirmemek için
Hasretim1018 Son 17 gün bir hafta önce 3035 gr dı bugün devlet hast gittim sancı çıkmadı gayet iyi dedi doktor yarın özel hast randevum var bakalım kendi doktorum nr diyecek 39 .haftada çati musyesi yaparız demişti benim tüp bebek ama normal doğum istiyorum hepimiz için hayırlısı
Ecesrtozsk Maviyesil121212 anladım canım bakalım benim doktorda cok fazla hemen yapalım düşüncesinde değil bu hafta kontrol içinde birşey demedi heralde hersey normal giderse haftaya yapacaktır