melegim91 eslem2121 Öyle diyorsan öyle olsun canımcımm yaza fit gireceğiz unutmaaa😚 Bende 67 ye yakındım bugün tartıldım 64.9 çıktım 4.gün bugün iyi gidiyorum maşallah bana 👏🤣🤣🤣
eslem2121 kartanesi___ bizimkiler öyleler benimki de eskiden istemezdi ama küçüğü 2 yaşına girdi die bak büyüttük dio ama asla diyorum aklının ucundan bile geçirmesin neler çekiyoruz
Deleted33000 eslem2121 şimdilik musli yedim öğle yemeğinden önce öğlen ekmek kullanmadım hiç hiç acikmadim şimdilik bakalım kız verbildigim kadar vereceğim
hd_d eslem2121 Az daha bekleyim diye diye 26 hafta oldu ahahhahah biraz dahaaaaaa biraz dahaaaaaaaa🤣🤣
kartanesi___ eslem2121 öyle valla çok zor ya inşallah istediğimiz zaman olur valla kaza kurşununa gitmek istemiyorum
eslem2121 Deleted33000 hayırlısı inşallah veririz bacım ben bugün hiç ara öğün yiyemedim fırsat bulamadım
Zakine eslem2121 ay asla iradeli olamiyorumm benimde beş kilo vermem gerekiyo ,59 istiyorum ,bi destek gaza gelemiyorummm bacimmm bingrup olsa me guzel olur motive acisindan.
eslem2121 Zakine bacım bak sen neyi tekrar edersen beyin o fikre alışır benimser yapamam deme yapabilirim vücudun kilo vermeye çok müsait istediğim zaman kilo verebilirim bunu başarabilirim