eslem2121 evet kızçeler diyete yeniden başladım oruçta biraz boşladım ama yeniden başlıyorum hedef 55 veya 58 kilo az önce bir tatlı krizi geldi ve müsli yaptım
aslmoms eslem2121 hamileyim yapamam 😅😅 sonradan ben bakarım çaresine 😅😅😅😅 Zaten tüp mideliyim yiyemiyorum herşey midemi rahatsız ediyor :(
melegim91 eslem2121 Aşkım bende dün başladım diyete bugün 2.gün ve fire vermedim çok şükür 66 kiloyum 55 olmam lazım
eslem2121 sizde nasıl gidiyor varmı diyet yapan hafta hafta kilo takibi yapalım an itibariyle 69 ve 70 arasında gidip geliyorum
ARYa143 dilosunuz al benden de o kadar 6 aylık oluyorum yaza inşallah 🤭😁 zwten kilo alamama sorunum var benim istiyorum doğumdan bşraz kalsın 🙈😂
hulyalarda aslmoms ben de mide fıtığı ameliyatı oldum, tüp mideli değilim keşke yaptırsaydım diyorum. Gerçi şuan bulantıdan kilo verdim ama ilk hamileliğimde aldığım kilolardan kaynaklı korkuyorum tekrar aynı duruma düşcem diye. 132 kiloya çıkmıştım da😓
kurkmantosuzmadonna eslem2121 ay ben de inşallah kilo almış olarak girerim yaza. Ben de 55 olsam yeter.
orhismommmmmm eslem2121 aşkım benim kilom çok iyi ama bacaklarda çatlak olustu nasıl gidicek ya yağlardan sıkılıastırıcı kullanıyorum ama kendımı kötü hissediyorum tesettürlüyüm ama. Her zaman kendime bakıma vücuduma dikkat eden biriyim 😣😟😖
Herseydenbiktim orhismommmmmm Hayatım çatlaklar olacak takilma ürünlerini kullan zamanla ten rengine yakın bir renk alıyor💖
Havin49_ eslem2121 kaç gündür belim fln incelmiş dışardan gören bile zayıflamışsın diyor tartıya çıktım kilo almışım😀
busra34__ eslem2121 64 kilo ile doğumu sonlandırdım şuan 58 kiloyum 6 kilo gitmiş doğumda normalde 52 kiloydum 58 den 54 e filan düşmem lazım giysilerimi gitmeyi özledim 🥺🥲 doğum yapalı 15 gün oldu bakalım şuan bir diyet yok🤣