Zehratopkaya Merhaba hanımlar ben ilk doğumumu normal istedim fakat sezaryen olmak zorunda kaldım, şuan çocuğum 20 aylık ve yeni hamileliğim var doktorum normal doğumu destekleyen bir doktor ama tam iki yıl geçmeden hamile olduğum için normal Doğumun mümkün olmayacağını söyledi. Bu konuda bilgisi olan ya da sezaryen sonrası normal Doğum yapan var mı🙄
Sedahatice Arasından 5 yıl geçmesi lazım normal Doğum yapman için dikişlerin çok yeni olduğu için patlayabilir riskli olur
Dimple23 Ben 3 sezeryan oldum ...sonuncunun üzerinden 10 yıl geçti ...dokturam acaba deneyebilirmiyiz normal doğumu dedim o da aklından bile geçirme dedi :(
Aslitiryak Ssvd yapan doktur bulmanız lazım en önemli unsur ! Ve ben kızım acil sezeryanla doğum yaptım 23 ay sonra normal Doğumla oğlumu doğurdum ki sen yeni hamilesin olma ihtimalin daha yüksek araştır kesinlikle Ve 3.bebeğime hamileyim Allah’ın izniyle bunuda normal doğurmayı planlıyorum .. Sorun varsa seve seve cevaplarım Fecbokta ssvd grubu var ordan hangi doktur bilgisini alırsın