BKZ 11+4deyim ama Beş gün önden gidiyor dedi yani 12+2miş bu iyi bişe mi? ense kalınlığı normal dedi ama yüzünü dönmediği için burnuna bakamadı bekliyoruz dönmesini. Tuhaf bir şey görmedim ikili test ya da fetal dna istiyor musun düşün karar ver dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Fikrinizi almak istiyorum
baharsst BKZ açıkçası ben içime sinmesi icin doktor istesede istemese de yaptıracagim. Stres olmaktan iyidir
Fatmanur12345 BKZ doktor ne diyor canım ama %100 sonuç değiller yapmasanda olur yapınca da ayrı bir stres oluyor önde gitmesi normal çoğu kişi o durumu çocuğu kişide geriden gelme durumu var için rahat olsun sağlıkla gelsin ☺️
burcuo BKZ fetal dna da olsa ikiliyi muhakkak yaptır demişti doktorum, anne ile ilgili bilgiler de veriyormuş. Fetal de tanı koymuyor, tarama testi sonuçta, ama önce ikiliyi yaptırın risk yüksek çıkarsa fetal yaptırın derim.
melekbengul Ben ikisini de yaptırmadım açıkçası bu konuları düşünerek kendimi hiç strese sokmak istemedim her türlü gebelik sonlandırmayı düşünmediğim için. Doktorum da istemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin dedi. İkilidense Fatal daha güvenilir olduğu için onu yaptırabilirsin demişti sadece. Siz de ona göre kararınızı verebilirsiniz