lapetiteangelle umut olsun diye yazıcam ben 2023 temuz ayda tırsafer oldum sonuç 13 çıktı gebelik var dedi ama 2 sonra kan devrim düştü doktor yorum bu şekilde oldu ben kaymakam kaldıgım için sadece lavabo için kalkardım yağa bazen yemeği bile yatakta yerdim öyle yapmam lazımış dedi bana normal hatına devam et demişti neyse zaten ebiryımda tırsefe sonrası ölmüştü yan e bir Yoda yoktu olmuşuz olca biz hem madı hem manevi yönde çok zorlandık ve karar verdik oldu oldu olmadı yurt an alırz diye akarbayla bile işimiz kesik sadece arkdaş ortamda taklıdık kısaca cabımzı sınkan herkesten uzaklastık ve 6 ay sonra şubat ayında dayım eşi vefat eti çok gençti kanserden öldü onun öldügü gün hamile olduğumu özendim 5 haftalıktı şok olduk çok şükür kucagımza akdık şimdi 1 buçuk yaşnda bi kızm var ve şuan yine bi mucize oldu şuan 12 haftalık hamileyim hiç beklemiyorduk kısaca kafanıza takmayın ve size sıkıntı ver ve hep soran kişilerden uzak durun kafadan çıkarınca oluyor darsı sana işallah gerk galadan olır