eslem2121 aslmoms cnm valla yetişmedi satı düzenlediler ama gelişimi gayet iyiydi şimdide çok şükür kilosuda boyuda önde cnm bnm geç döllenme gerilik değil geç yumurtlama olduğu için geç döllenme oluyr
humaakusu eslem2121 yok şuan herşey normalmiş bı sorun yok ben yanlış anlamışım rakamı herşey yolunda yani
aslmoms eslem2121 o zaman bende yavaştan tüm uygulamalarımı gelişime göre düzelteyim . 2 snde detaylım var ona göre düzelteyim. Kafam karışıyor böylede
dalyaluna35 humaakusu evet ısı veriyor zararlı degil ancak bebek rahatsız olmasin diye kimi doktor bakmıyor ancak o ısı cok yuksek miktarda degil yani max 2-3 dk sürüyor zaten onun da bebege zarari yok 🌸
270824 dalyaluna35 yanlış bilgi verdiğim yok doktorum zararlı olduğu dinlenmesi yanlış dediği için söyledim arkadaşa
dalyaluna35 270824 yanlış bilgi veriyorsunuz hemsireyim ve boyle bir sey yok doktorunuz da tam olarak usg de radyasyon vardir bundan dolayi zararlıdır dediyse acilen doktorunuzu degistirmelisiniz .
humaakusu 270824 doktorunuzu değiştirin o zaman çünkü ısı veriyor sadece radyasyon olsa mümkün mü 9 ay o çocuğa bakılsın film çekilen yere girmeyi bile yasaklıyorlar radyasyon var diye
humaakusu Selenay147 5. Haftamdaydı sanırım benim stresten oldu bir olay yaşamıştım bir hafta kadar devam etti geçti sonra