mervegultkn Çam sakuraya kontrole gitmek istiyorum duyduğum kadarıyla ultrason fotoğrafı vermiyorlarmış. Ultrason fotoğrafı veren doktor öneriniz var mı acaba?
betulco mervegultkn vermiyorlar evet canım gebelik haftanı bilmiyorum ama 24 haftadan beri ayda bir gidiyorum orada doğum yapacağım diye ama vermediler hiç
betulco mervegultkn nst kağıdı bile vermediler geçen doktorun sistemine düşüyor dediler sistem mi değişti anlamadım
aynuraa0 mervegultkn çam sakurada doğum yapan varmı ortamı doktorları nasıl ve doğum sonrası dikiş atarken uyuşturuyorlar mı
betulco mervegultkn kanunide doğum yapan yakınım var ona bi sordum veriyorlarsa oraya gidersin dönüş yapıcam yazınca
betulco mervegultkn ilk haftalarda veriyorlarmış imkanın varsa iki haftada bir git devlet hastanesine ben canım sıkıldıkça randevu alıp gidiyordum iyi oluyordu ndjddjjd Sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah bebeğin
betulco mervegultkn aynen ilk haftalar veriyorlardı dedi Ama doğum yapalı sekiz ay oldu onu da göz önünde bulundur Hatta Maddiyat izin veriyorsa özele git ultrason kalitesi aynı olmuyor sonra devletle devam edersin
betulco aynuraa0 doğum için memnun kalanlar var burada doğum yapacağım diyende çok anne var dikiş konusunu bende merak ediyorum tek düşündüğüm o şu an
aynuraa0 betulco kız benim gittiğim özelde renkli yok ama bebeğimin yüzünü net çekip verdi siyah beyaz olarak renkli ultrason mu istiyor sunuz
mervegultkn betulco biraz daha büyümesini bekliyorum özele gitmek için yüzünü net görürm hem hem de hatıra kalır dedim
defneebusra Ben çam sakurada sezeryan doğum yaptım gayet memnunum ultrason kağıdı vermediler banada. Sezeryan dikişi isede uyuşturuyorlar evet beni belden uyuşturma yaptılar dikiş falan hissetmedim sadece diktiler şuan dikiş ipim var görebiliyorum
anneeci eftelyawq Bende hamileliğimin başından beri sona yaklaştım 1 ayım kaldı Enes hocaya gidiyorum çok memnunum aşırı beyefendi sorulan sorulara çok güzel cevaplar veriyor anlamadıysan tekrar güzelce anlatıyor ben çok memnunum zaten bi kere randevu düşürüp giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız kapısında hasta kuyruğu var ve ultrason resmi veriyor