Esma006 birumut_ devlette senin yaşadığın gibi durumu yaşadığım için özele gidim belki anlarlar yok onlardan da bir bok olmaz 😂
Esma006 2kids1mom ben 4 gündür kullanıyorum pahalı da ya içim gitti eşiminki kargoda daha inşallah bende alırım haberi 😘
2kids1mom Esma006 Ay malesef cidden çok pahalılar eşimde zeucit kullandı. Çiğ kabak çekirdeği de etkili selenyum kaynağı. Haberini duymayı çok isterim 🤗
parla94 Esma006 evet kullandık, gebelik planından 3 ay önce başlayın demişti doktorumuz. Solgar folik asit ve d vitamini de kullanıyorduk bunları başka bir bölüm doktoru vermişti ama etkili bunlar da.
nurr19 Esma006 evet bende eşimde kullandık, ben ayrıca balıkyağını da kullandım kendim normalde günde bir tane alırken eşime sabah akşam olmak üzere iki kez kullandırdım. Kutuyu bitirmeden hamile kaldım şimdi 22 haftalık olduk bile
nuryldrm1 nurr19 ay maşallah bende bu ay gingsengli macun aldırdım. Diğer aya da inşallah ilaçları alacagım inşallah bize de etkisi olur
Esma006 nuryldrm1 olmuştu ama kimyasal gebelik yaşadım Ekim ayında birdaha da oluşmadi hennuz gebelik canım.