ebrarmom08 Feride64 doktorum yuruyusu vs yasakladi yuzmeye gideblrsn dedi korkumdan gitmiyorum. Ilk 3 aydan sonra oneriyolar onuda
Saratln Feride64 4 ayımdayım kendi kendime yapmaya çalışıyorum. Youtubeda hamileler için videolar var. Yürüyüş yapamıyorum eşim yalnız çıkmamı istemiyor.. keşke yürüyebilsem..
Feride64 ebrarmom08 ya benim 3 bucuk Aylik bebegim allaha sukur dusuk tehlikesi kanama vs bisey yok bende spor yapayim dedim hem dogumu kolaylastiriyormus sence bir kere daha doktoruma Danissam mi ?????
Serenulkaya Feride64 5 6. Ci ayda baslanilmasi daha iyi bnm doktorum oyle dekisti yavas tempoda bol yuruş onun disinda ki heraketler sakincali olabilir
Cansudemirel Feride64 önce bi doktoruna sor tabikii takibini yaptığı için biliyo herşeyi. Ben de ağır şeyler yapmıyorum ama her gün 5 km yürüyorum
Ps15 Ben öğrenmeden önce gidiyordum hatta son gün bel ağrısından bir şey yapamadım sonra öğrendim iyi ki bişey olmamış😂 ilk 3 ay korkuyorum ama sonrası için soracağım doktoruma ben de hafif yapmak istiyorum bir şeyler
Twocheuur Yürüyüş ve imkan varsa yüzme en güzel spor bence bende hergün kırkbeş dakika yürüyorum ve gün içinde de olabildiğince hareketli olmaya çalışıyorum eliptik bisikleti sormuştum doktorum yalnızca yürüyüş yap sana yeterli demişti şuan 23 haftadayım
Yasemincifci Feride64 gebelik okuluna başladım ondan beri düzenli yürüyrm öncedende yürüydm ama düzenli değildi
derya14 Feride64 29. Haftamdayım 54 le hamile kalmıştım şu an 63 kiloyum. Ama sadece karnım büyüyor ve şişlik yaşamadım şimdiye kadar. Normalde kilo almaya çok müsaittir vücudum o yüzden az kilo alanlardan olamadım hiç 😊
derya14 Feride64 o zaman tedbir almakta fayda var çünkü ben dikkat etmesem spor yapmasam çok çok fazla alırdım eminim bundan. İştahım hep açıktır ve yediklerim yarıyor resmen vücuduma 😄