GozdeKB Merhaba Kızlar yaklaşık 14 haftalık hamileyim sanırım bugün kasıgımda değişik bir şey hissettim gerilme mi desem bu 4.gebeligim bagırsak hareketi gibi değildi bebeğin hareketi olabilir mi 😊
1_2_3_4 GozdeKB daha erken gibi geldi bana sağlıkla gelsin inşallah ben 22 haftalık iken hissetmeye başladım yada ben diğer haftalar bağırsak hareketi diye düşünüyordum
saziment GozdeKB bende akşam yatağa yatınca kasığımın sol kısmında hafif sertleşme ve bağırsak hareketi gibi bir şey hissediyorum bebek mi gaz mı çözemedim bacım 😅😅😅
GozdeKB 1_2_3_4 kız seninkide baya geçmiş normalde 16.haftada başlar denir hissedilmeye Bencede diğer hareketler bebek hareketiymiş demekki😊
merve_tp Canım bende 14. Haftada hissettim ilk gebeliğim. Gaz hareketi olduğunu gaz çıkarma hissi geldiğinde anlıyorum böyle yerinden oynuyor ama bebek olduğunu kayma tek tık bir de pıtpıt olunca anlıyorum
GozdeKB merve_tp sen baya ilk gebeliğe göre erken hissetmişsin evet benimde gaz hareketi değil gibiydi kaymamı desem gerilme gibimi tam karnımın orta kısmında hissettim
GozdeKB merve_tp aslında kilolu hamile kaldım ama bide şey diyorlar doğru mu acaba erkek bebek erken hareket edermiş 😊
GozdeKB saziment doktora mesaj atıyım sorayım dedim biraz böyle şeylere kıza biliyor sen kendini fazla dinliyorsun diye yazmadım 😅