Bir gün buraya uzunca doğum hikayemi yazmayı bekliyordum çok şükür nasip oldu. Bayramın 2. günü 21 Martta doktorum nöbetçi olduğu için kontrolümüz vardı ama uyandığımdan beri bebek hareketleri yok denecek kadar azdı kahvaltı falan yapmama rağmen hareketleri artmadı. Hastaneye gittik nst hareketi çok az geldi ve kalp atışlarında düşme vardı bu sebeple doktorum hastane çantanı al gel bugün acil alalım dedi. Eşimle eve geçtik hastane çantamı aldım duş aldım hafif makyaj yaptım yola koyulduk. Yatışım yapıldı ameliyathane alındım ameliyat ekibi çok tatlıydı sürekli benimle konuştular sakinleştirdiler spinal iğnem yapıldı damar yolu ile aynıydı resmen acısı yoktu. Doktorum geldikten 5 dakika sonra oğluşum doğdu hemen bana gösterdiler sonra temizlemeye aldılar aynı zamanda benim 8 cm yumurtalık kistim vardı o sırada onun alımına başladılar o yaklaşık bir buçuk saat kadar sürdü bebişim o sırada beni bekledi. Dikilme işlemleride bitince beraber odamıza çıktık. Ben de gebelik şekeri olduğu için sürekli olarak bebeğimin şekerine bakıldı belirli seviye altında kalsaydı yoğun bakıma alınacaktı ama şükür ki şekeri yükselmeye başladı. Aynı zamanda ağır bir kist ameliyatı olduğum için benim maalesef ki ağrılarım ve yürümem uzun sürdü hem sondam hem de direnim ertesi gün çıkarıldı. 2 gün sonrası yani dün taburcu olduk🤗💕 Bu arada bebeğimi besleyen damarın bir tanesinde direnç, gebelik şekeri, gebelik tiroidim vardı aynı zamanda 8 cm yumurtalık kistim vardı . Doğumumu Esenler Medipol’de yaptım sorularınız olursa yardımcı olurum😍