sarilale123 Kızlar alışveriş sitelerinde 3 taksitle altın alma imkanı var biliyorsunuzdur. Almayı düşünüyorum ama yorumlarada güvenemiyorum, kendileri de yaptırıyormuş çünkü olumlu yorum.Alıp memnun kalan var mı? Hangi siteden, hangi satıcıdan aldınız yada
deletedmom43191 sarilale123 dolandırılmak icin yer mi arıyorsunuz kendinize bilmiyorum ama internetten altın A LIN MAZ
arven000 sarilale123 bir kuyumcu var ahlatçı mı neydi adı oradan alırım en fazla alırsam ama yine güvenmem kargo süreçlerine 😂 bir de intte ekstra pahalı satılıyor ama dediğiniz gibi taksit şansı var
NobleMom sarilale123 Ben risk sevmem o yüzden tercih etmezdim ama siz çok iyi araştırın yinede. İnternetten altın satın almak ne kadar doğru bir karar olur bilemedim 🙏🏻✨
AuraMomB Twitter’da takip ettiğim birisi var hepsiburadan alıyor ve alanlarda baya var. Hepsiburada dan bakabilirsin bence
sarilale123 arven000 Tuğrul mu neydi benim baktığım, hem krgoya hemde gerçekliliğine güvenemiyorum açıkçası. Hepsi burarada kuyumcuda sorduğumdan 2 binlira daha uygun hemde taksit işte
1_2_3_4 sarilale123 biz üç adet çeyrek almıştık taksit ile ama adını hatırlamıyorum gayette güvenilir geldi sadece açarken video çekmemizi istedi taksit ile ödedik gerçekten bu zaman da altın taksit olmadan alınmıyor maalesef