zanura hilalleee adet ağrısı geldi 2 saat sürdü ağrılar ama ara ara seviyeyi yükseltti 10 dk bir. Ayağıma kasıklara ve bele vurdu, bide kasılınca cok terletti ama karnım yumuşacıktı, bebek hareketiydi😂 kısacası ne oldu anlamadım 😂 senin nasıldı? 😂
nkkl beyzayilmazz değil doktor bişey demedi az önce çıktım kontrolden herşeyin normal olduğunu söyledi
senaayldz56 ozlozk ozlozk benim de ödemim çok var ayaklar bacaklar eller yüz falan mide yanmam da aşırı derecede var önceden boğazıma kadar yanıyordu şimdi kulaklarım bile ateş alıyor yanıyor yürümekte de zorluk çekiyorum bacak aram da çok ağrı var öyle bi an önce doğum yapmak istiyorum 😬
hilalleee zanura ben de 2 saat filan takip ettim hastaneye gittiğimizde 3 saat bitmişti 8 dakikada bir sancı geliyordu adet ağrısı gibi ama bazen güçlü bazen zayıf. Nstde bişi yoktu 1 cm açıklık var dediler eve gelince de nişanım geldi. Doktorumu aradım sabah gel dedi bakalim ne olacak yarın
idilevrim hacerrrrr daha belli değil plasenta previa olduğum için 37 veya 38. Haftada planlı sezaryen yapacak tahminime göre 2.5 hafta falan var
hilalleee zanura Amin şimdi yatırdılar beni ama bekletiyorlar sancılar çok güçlü ama uyu dediler sabah doktor bakcakmis
suumeyyeisler idilevrim benim sancim açılmam var ciger geliştirici iğne yaptılar yarın bir doz daha yapılacak sancılarım düzensiz evde bekliyorum