Esraysr16 fatgume sezeryana sen mi karar verdin yoksa öyle mi olması gerekiyor nası karar alınıyor sezeryan için bana da söyler misin
HakanKemal Esraysr16 valla bana göre de normal doğum korkunç geliyor ilk doğumum sezaryen oldu gayet iyi geçti bu da sezaryen olacak hiç korkulacak bir şey yok canım
aybike2212 dilankozan uygulamaya göre 76 ikinci doğum olduğu için ssvd deneyeceğiz bakalım kaç gün sonra gelecek benim delikanlı
duriskonunannesi dilankozan uygulamaya gore 113 ama sezeryan olacagim icin 98 gun kaldi diyebilirim ,doktorum tam 38 de alacam dedi cunku tabi benim minnak sabirsiz cikmazsa 😁
ozlozk Son 15 gün yazıyor😬 hala normal mi sezeryan mı doğursam bilmiyorum. Aşırı da ağırlaştım ara ara yalancı sancılarım oluyor. Aşırı duygusalım falan. Sizde durumlar nasıllll?
8528 kubraturkkoc hayırlısı olsun. Valla çok sıkıldım şişko olmaktan, nefes alamamaktan, beklemekten…
ozlozk senaayldz56 benim de aynı. Sende durumlar nasıl ? Ödem sancı mide bulantısı falan başladı bende çok fena. Aşırı da duygusallaştım hareket edemez oldum 😫
senaayldz56 ozlozk ozlozk benim de ödemim çok var ayaklar bacaklar eller yüz falan mide yanmam da aşırı derecede var önceden boğazıma kadar yanıyordu şimdi kulaklarım bile ateş alıyor yanıyor yürümekte de zorluk çekiyorum bacak aram da çok ağrı var öyle bi an önce doğum yapmak istiyorum 😬