negna Anonym666 Amiinn 🙏🏻 Asla karamsar olma canım. Umudun, duan hep olsun zorlu bi süreç ama sonucu herseyi unutturuyor. İlkinde olmazsa da denemekten asla vazgeçme
Anonym666 negna bu yolda vazgecmek yok benim icin sürec nekadar zorlu olursa olsun bu yola bikere girdim canim pes etmeyi düsünmüyorum rabbim sabrini verdikce 10 kere de olsa 10 kere deniycem umudum tükenene kadar vazgecmek yok. Gerisi rabbime kalmis o ol der ve olur… Cok cok sagol 🥹🤲
krblt_ Anonym666 bende iki embiryom kaldı birinci transfer yaptık çok şükür ilki tuttu yarın gidecez kese görmeye
krblt_ Kızlar bana tiroid ilacı verdiler tsh yüksek çıktı bugun lekelenmem var beş haftalık neden oldu acaba doktor ultarsyonla baktı kesede sıkıntı yok dedi ama alltan bakması lazımdı izin vermedim
ozgecelik27 Arzu3535 ben 2 defa ameliyat oldum ilkinde zordu ikinci ameliyatımda eylülde oldum çabuk toparlandım ama ilk günler zordu biraz ama geçiyor tedirgin olmanıza gerek yok ilk bir ay daha az hareketler olmadı gerekiyor zorlanmamak için kaç cm kistiniz var birde tek taraftamı
Arzu3535 ozgecelik27 tek tarafta 8 cm çiko kistim ,en son görüşmemde doktorum tekrarlama durumu olabilir diyor sonra tekrar cikabiliyormus bu çikolata kistleri, o yüzden bu çikolata kistindeki sıvıyı alıp biraz rahatlatmayı önerdi.
ozgecelik27 Arzu3535 Evet tekrarlanma oluyor malesef bebek düşünceniz varsa yumurtalarınızı dondurun çünkü yumurta kaliyesi çok düşüyor gebelik çok zor oluyor
cse Anonym666 bende aynı kafada ilerledim ilk denemem olucak sadece kız kardeş ve iki kuzenim biliyor. Erkek tarafından kimseye demedim. Arayıp arayıp sormalarini istemiyorum. Cumartesi günü yumurta toplama işlemi olucak. Hayırlısı olsun hepimiz için
cse alicsyndrome iki gün önce 42 yaşıma girdim ilk tüp Bebek denemem inşallah benim de ilk de tutar 🤲
cse alicsyndrome genetik sonucu %80 mozaik dedi yani transfer olursa düşük riski var. Cumartesi havuzlama yapıldı şuan iki embriyo var döllenen Çok üzüldüm 5. Gün en iyi kalitede dediler ama genetik de kötü çıktı