yoncahan 3oglanannnesi ay evettt bir de dün instagramda paylaştım ismi öyle cümle arasında geçiyordu şey yazmış aaa karar verdiniz mi isme e zaten vermiştik siz bizim kararımızı beğenmediniz dedim ben düşünüyorsunuz sanmıştım önemli olan sizin beğenmeniz yazmış 😂😂🫠 yok canım önemli olan senin beğenmen😂😂
Busra5222 yoncahan ğüzel kimene bizde eşimle bölüştük çocuklar ikizler birini adı bartu ötekinin adı alparslan birini brğenen öteki ismi beğenmiyir kimseye laf düsmez
mervekalkann Busra5222 en azından doğumdan önce karar vermişsiniz doğumdan sonra foruma bebeğin hala ismi yok diye post açan arkadaşlar var 😅
mervekalkann Busra5222 durum bizde de aynı zar zor ortak noktada buluştuk anca karar verdik çocuk 3 ay sonra doğacak. 😅
champanne İçinize ne siniyorsa onu koyun. Sonuçta sevse de sevmese de herkes koyduğunuz isimle hitap edecek. Ben kız isimleri sitesinde bera görmüştüm ve çok içim ısınmıstı herkes erkek ismi dedi diye vazgeçtim şimdi karar veremiyorum hiç biri içime sinmiyor
Ebruas yoncahan aynı durumu benmde annem yaptı herşeyini sipariş ettik 35 haftalık olmuştum artık ve annem tam olarak o ne biçim bir isim değiştirin çok kötü ben beğenmedim dedi. Ama zamamla alışır yapabilecek hiç birşey yok. Görümcemde çok aramışsınız herhalde dedi direkt ona da Atahan koysaydınız şeklinde yorum yaptı. Bu arada ilk oğlumun ismi Atahan beğenmedikleri ikinci oğlumun ismi Atabey 🙈 ben beğendim ama herkes kendi koyduğu isme baksın bende ismimi sevmiyorum 😁😁😁
sudeli4 Ebruas ayyy inanılmazlar ya isimleri çok güzel çocuklarının isimleriyle büyüsünler inş 🙏 Benmde oğlumun adı çağan eğer ikincisi de erke olsaydı kesinlikle Atahan koyacaktık asla başka bi ism olsa mı diye yoktu aklımda ama nasip kızmış ve asla isim bulamıyoem co zor kız ismi bence 😂 Atabey de güzel güçlü karakteristik bi isim bence sadece çocukluk çağını değil ilerisini düşünerek konulmalı
kubranurkuras yoncahan valla bende kızıma hamileyken garip bir rüya görmüştüm oğlun olacak ismini yasir koy diyordu bi amca ama kızım oldu koyamadım iki kızdan sonra bi oğlana hamile kaldım şuan yasir koyucam ismini eşim de eefe ekledi yanına herkese yasir efe diyorum yasin diyolar yasir diyince o nasıl isim diyolar ya bilmiyorum benim kulağıma da hoş geldi anlamı da çok hoşuma gitti ben değiştirmek istemiyorum asla ama bende sizin yorumunuzu merak ettim açıkçası. Sizin isim de gayet güzel parla ismi özellikle çok sevdiğim bir isimdir
yoncahan kubranurkuras çok güzel ismi ve farklı çok nadir anlamı da çok güzel ve rüyanızda görmüşsünüz her şeyden önce 🥰
aybarssmomm Oğlumuzun ismini babası koydu Aybars allah var benimde hoşuma gitmişti çok içimize sinerek koyduk ismi önce garipsedi herkes sonra alıştılar ama abimin eşi hala aygaz dım dım dım diye söyleyip duruyor her gördüğümüzde sinir oluyorum 😅
semuhasib yoncahan milay ismi ailene alışılmışın dışında geldiği için tepki verdiklerini düşünüyorum milay parla güzel geliyor kulağa çok takılmayın tepkilere bende yaman koyuyoruz dedim benim ailem pek sevmedi öyle olunca mahir yaman koymaya karar verdik zamanla alışırlar
yoncahan semuhasib olabilir canım aslında ailenin yeni nesil bebekleri değişik isimlerde ama onlara yorum yapamamışlarfı herhalde topluca bana yaptılar 😂😂
almakay yoncahan bende Ece koymak istedim kaynanam olacak o ne öyle Ece böcek demişti hiçbir şeye yardım etmeyip çocuğumun ismine karışıyor
nilaydax ikincikezannelikmi artık Ali ismi koyan yok o yüzden şaşırmışlardır.Uzun zamandır ben de duymadım küçük çocuklarda .Artık daha anlamlı daha modern isimler koyuyorlar.Haklı yani şaşıranlar ya dedenin adı falan diye koyan varsa vardır.Çok eski demode isimlere gerek yok küçücük çocuklara.Kibarlık olsun diye de herşeyi alkışlamaya da gerek yok.Nedense yapmacık yalsncı konuşanlar daha çok seviliyor ama doğruyu söyleyenler dokuz köyden kovuluyor
ikincikezannelikmi nilaydax değerli, anlamlı, modern yorumunuzu da alkışlayamıyorum bu durumda, size bakış açınız ve üslubunuzla mutluluklar 🥰
clementine16 yoncahan hem seçtiğiniz isim gayet güzel hem de anne baba karar verdikten sonra insanların yorum yapması yanlış ve gereksiz bir hareket. İsim ne olursa olsun bir şeyler diyebilir insanlar önemli olan onu yetiştirecek anne babanın kararı o yüzden modunuzu düşürmeyin hayırlısıyla gelsin bebeğiniz
_mrvsyrm yoncahan Ben sahabelerin hayatlarını okurken hep hayran kalırdım bi çocuğum olsa adını sahabelerden seçerim diye düşünüyordum. Şimdi oğlum olacağını öğrendim ve Usame bin Zeydi çok sevdiğim için adını Usame Zeyd koydum. Çevremde çok sevilmedi garipsendi ama ben çok umursamadım açıkcası hâlâ da bu isimde kararlıyım🙃 eminim buradaki çoğu kişide garipser🙈
sezencalci07 _mrvsyrm Zeyd ismi çok güzelmiş usame bin ladin diye bir terörist olduğu için ön yargı oluşturuyor sadece ikinci isim
1233456 yoncahan benim de öyle biz karar verdik habire şu olsun bu olsun diyorlar biz kocamla karar veririz buna diye tersliyorum oğlumda da saçma sapan konuşmuşlardı asla dinlemedim yavuz koydum iyi ki de koymuşum