Tontisannecik Candannss sabah ilk idrarda beta hcg daha yoğunluk gösteriyormuş o yüzden gebelik varsa sabah daha net çıkıyormuş. Ben akşam yaptım çıktı varsa akşam da çıkar gece de çıkar
Ketilima Candannss canım sabaha kadar vucüdundaki idrar tamamen süzülüyor ve bütün değerlerin daha yüksek oluyor eğer daha yeni oluşmaya başladıysa belki gün içinde yaptıkların doğru sonuç vermez üzülürsün bence sabah ilk idrarınla yap inşallah gebesindir 😊
Duru_zeynep Candannss Sabah yapsan daha iyi olur çünkü ben dayanamayıp akşam yapmıştım çıkmamıştı 3 gün sonra tekrar alıp sabah yaptım bu sefer silik bir çizgi çıkmıştı :)
isyo Sabah demelerinin sebebi idrarın geceden beri birikmiş olması ben 4 gün farklı zamanlarda yaptım hep aynı sonucu aldım
MinnakBebegim Candannss farketmez canim hamilelik varsa aksamda cikar sabahda ama ilk idrar daha net gosteriyo diye soyledi dr
Saratln Candannss varsa çıkar canım farketmiyor ama sabah daha iyi diyorlar. Ben bekleyemeyip akşam yaptım çıktı.. sabahta yaptım oda çıktı.. aynıydı..
Ersozburcin Candannss ilk idrarda daha yoğun olduğu için daha kolay çıkıyor ama gün içindede yapabilirsin.