Panikprensesveyediataklar Kızlar arkadaşım çiş yapıyor gibi yapmış hatta çişi geldi sanmış yahu nasıl bişi birden gelimiyor tutamıyormuyuz birde azalmış biraz dedi doktor ama ben hiç ıslaklık hissetmedim hamileliğimde
3kedili2bebekli Panikprensesveyediataklar ben 3 saat boyunca 20 dk da bir tuvalete gittim geldim çisim geldi sanıp ve hepsinde çisimi yaptım evet en son oturdum annem yanımdaydı hastanedeydim anne dedim bu çiş değil damla damla bir şey geliyor tutamıyorum dedim damla damla gelmez su dedi git bir ebe çağır dedim ve beni yatağa geri oturttu odadan çıktığı gibi cidden foş diye geldi bir anda rahatlamıştım hatta ağrılarım kesilmişti 😂
kubraturkkoc Panikprensesveyediataklar sızıntı şeklinde geldiyse anlamamış olabilirsiniz ama bazılarının foş diye boşalıyor aynı dizilerdeki gibi anlamamak mümkün değil 😁 çişin daha coşkulu ve kontrolsüzü
krizantemmm Panikprensesveyediataklar bir anda boşalıyor genelde ama bazıları sızıntı şeklinde gelebilir çiş ise tutarsınız su gelişi ise tutamazsınız zaten
Ozge18 İlk başta sanki içimde art arda 2 balon patladı gibi birşey oldu yatıyordum ayağa kalktığımda foşşş tutamıyorsunuz çişle alakası yok😆
Panikprensesveyediataklar Ozge18 ayyy hiç öyle olmadı benim olacak mı acaba ben sürekli tutamıyorum sık sık çişe gidiyorum falan arada gidiyor herhalde diyordum 😂😂
Ozge18 Panikprensesveyediataklar birde suyun içinde bebeğin dökülen saçları tüyleri oluyor oradanda anlaşılabilir ip ince minicik tüyler
3kedili2bebekli Panikprensesveyediataklar gerçekten çok sakin bir olay ama Nisan gelirken de şu gelirken de hiç telaslik durum olmuyor tabi o an ben telaş yaptım 32. Haftamdaydim çünkü sıkıntı yok bebeklerim iyiler doğdular büyüdüler bu arada 😂