sarilale123 emosduygos yanılmıştır büyük ihtimalle. Bana da fetal dna’dan önce kız olabilir dedi ama sakın bişey alma kesin değil dedi. Fetal dna’dan sonra kendi doktorum da kız dedi.devlete hiç cinsiyet söylemedim, o bile baktığında cinsiyeti kız dedi.
betulgbalik emosduygos sanmıyorum ya benim doktorumda 12. hafta %90 kız dedi 13. hafta tekrar gittim %100 erkek dedi ilkte bi kız sanma oluyo
dalyaluna35 Bir arkadaşımın fetal dna da erkek çıkmıştı ama detayli usg de kız oldugu ortaya çıktı. Sonra sağlıklı bir sekilde kiz bebegini doğurdu 🌸
Bilged dalyaluna35 gerçekten mi bana da erkek dediler ama o kadar kızmış gibi hissediyorum ki yani bende yanıldığını düşünüyorum
meryossss emosduygos benimde yakınıma fetal dnada kız dendi detaylida erkek yarın doktoruna gidip öğrenicek
humaakusu emosduygos benim kuzenim de yaptırdı cinsiyet partisi de yaptı kız yazıyordu onda meğer erkekmiş şildi bir oğlu var biz çok şaşırmıştık ama oluyor demek ki yanılma payı
kubasiii Bende iki gün önce öğrendim cinsiyeti sabırsızımm hemen alışverişe başlamak istedim ama ne olur ne olmaz biraz beklesem iyi olur 😂
humaakusu emosduygos ne olabilir ki doktor yada test yanılmasıdır başka ne çıkabilir ya erkek ya kız olcak içinizi ferah tutun
humaakusu emosduygos cinsiyetle ilgili sağlıklsal sorun hiç duymadım Allah korusun öyle şeyler düşünmeyin
esraerdemm Bilged aynısını yaşıyorum. Fetal dna erkek dedi ama o kadar emindim ki kız olduğuna. hala öyle hissediyorum 😀aman sağlıklı olsun demekten başka bir şey gelmiyor şu an elimden.
dalyaluna35 Bilged valla biz de erkek olduğuna emindik ailecek. Hatta annem sürpriz olsun diye erkek tulum almış. Ama doktor bizzat bana bacak arasını gösterdi boş 🤣 kendim görmesem hala şüpheyle yaklaşırdım🤣 fetalle cinsiyet 2 gebelikte de benim dogruydu