sssee aslında rahat değiller . Ben eşimi çok yıprattım kızlar yumurta takibi , ilaç , ilişki günü vs vs planlı olduğu için çok stresliydim ve çabuk olsun istiyordum ama sanki sadece ben istiyorum sadece ben acı çekiyormuşum gibi ekstra sinirli biri oldum ona karşı . Halbuki yaptığı şey beni sakinleştirmek, oluruna bırakmamı sağlamak ve araştırıp kafayı yememi önlemekti :) siz yapmayın . Ben çok geç anladım tüp bebek sürecine başladığımızda bile onu suçladım iğneler acıttı , hormonlarım tavan yaptı , sürekli doktor kontrolü sürekli mahremiyetimin gitmesi vs vs ben hep ona yüklenmişim sonra dedim ben senin üstüne çok geldim bilerek yaptığım elimde olan birşey değildi ne kadar kendimi tutmak istesem de yapamıyorum özür dilerim dedim bana dediği tek şey ben de üzülüyorum, farkındayım . Senin gözümün önünde bu hale gelmeni istemiyorum hepsi geçecek demişti . Çoğu şeyi içine atmış hakkını asla ödeyemem hâlâ çok destek olur her konuda çok anlayışlıdır demem o ki eşlerimiz de her ne kadar belli etmese de stresli oluyor