zinetzercan Canlar merhaba, 30 haftalık gebeyim bu gün doktorum gittiğim hastanede anlaşması bitmiş ve ayrılmış yeni bir doktor bulmam gerekiyor Bahçelievler medipolde bildiğiniz iyi kadın doğum doktoru var mı?
Yasmin_34 zinetzercan ben ilk bebeğimde muhabbet hanıma gidiyordum..ikinciye hamileyim tekrar muhabbet hanıma gitmeyi düşünüyorum
momyflow zinetzercan Necla Ülker’e gidiyorum çok memnunum tavsiye ederimm, ilk hamileliğimde de tüm sürecimi onunla ilerletmiştim çok güzel bi doğum geçirdim
beko2325 zinetzercan mürvet hakyemez var. Harika bir doktor. Çok net çok bilgili. Bana uzak olduğu için gidemiyorum artık ama ilk oğluma Mürvet hanım sayesinde hamile kalmıştım
Anne123__ zinetzercan tatlı dilli bir doktor ama ben nedense ısınamamıştım 2. oğlumu derya kanzagül’de doğurmuştum çok beğenmiştim ilgili bilgili tatlı dilli bir doktordu o zaman öyle çok rövanşta olan bir doktor değildi sonradan namı yayıldı çok tutuldu şuanki hasta ilgisi nasıl bilmiyorum ama gittiğim dönemde güven veren bir doktordu çok ilgiliydi.
hermione_granger zinetzercan ayy aslaa bu kadına asla ulaşamıyosun hastaneden ulaşmaya çalışıyorsun geri dönmüyo donuk birisi Brn birunide doğum yaptm orayı tavsiye ederim
edadmrrr Necla hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım ben,odasında beş dk anca durmusumdur ilk gebeliğim ilk muayenemdi asla bilgi vermedi sonrasında sorun yaşadım çözmek için asla kendisine ulaşamadım asistanı çok ukala bi şekilde yaklaştı bana karşı vs..