Kahramanlar Iskandinavgelini arama motorunda daha önce baktığınız hızlı resim sekmelerini silin bu uygulama penceresinide en son baktığınız yerden temizleyin sonra uygulamayı tekrar açın
AygyulSina BMA samsung galaxy s8. Uzun zamandir acilmiyor arkadasimsa atiyordu basta sorun yoktu aciyordu sonradan acmamaya basladi yurt disinda yasiyorum o yuzden mi acaba diyorum
Yesim_Ercan BMA cnm su resimleri nsl yukluyosunuz ben bilmiyorumda bazen yuklemek istiyorum olmuyo bulamiyorum
BMA Yesim_Ercan canim googleye yaz hizli resim diye tikla yükle resmj dönüştürüyor sonra url yi kopyaliyosun assagida çıkıyor anlarsinnhemen
Iskandinavgelini Kezya evet ı phone kullanıyorum. Sizde de mi aynı sıkıntı var? Yoksa çözümü mü biliyosunuz 🙏🏻☺️
Kezya Mucize_02 bende o sorunu yaşıyordum az önce yaptım. Sireye git var bide ayrıntıyı göster var ayrıntıyı göstere basıyorsun sağ altta steye mi git siyo görselw mi git siyo gam hagırlanıyorum oraya da basınca fotığraf çıkıyor ben yaptım oldu sende de olur inşallah
Mervecckl BMA inşallah emzik tutarda hayal kırıklığına uğratmaz benim ki tutmadı on çeşit emzik aldım hepsini de çok pahalıya aldım şimdi hepsini ikinciye saklıyorum bakalım o tutacak mı hepsi çok güzel olmuş emeğine sağlık😊