eddylmaz humeyra83_ hayır canım yapmadı doktor nts bağladı ağrı olursa altan bakarım dedi ama bir şey çıkmadı bakmadı haftaya gel dedi haftaya da 40+3 olacağım bilmiyorum ne olucak
yarenkarakus eddylmaz Malesef benimde öyle :( Bel, kasık, regl gibi karın ağrısı ve vajina baskısı . Geceleri sağa sola dönememe durumu. Ama maalesef düzenli sancı yok işte . Bekleyelim bakalım doktor eli kulağında diyor 🥲
m3ltem eddylmaz bu bebekler neden gelmek ıstemıyo acaba iki kere çatı muanesi oldum oda bi işe yaramadı 39 haftalık olduk ne agrı ne sancı ne şu ne nişan anlayacanız gelen giden yok iyice stres yapmaya başladım🤣🤣🤣🤣
eddylmaz Ben birde çok özür dilerim bir haftaya yakındır ishalim gün içinde 3 4 defa lavaboya giriyorum vajınamda yanma var idar yaparken değil ama
m3ltem eddylmaz kimisi doğuma yakında bağırsak düzensiliği oluyo falan yazmıştı burda çok denk gelmiştim
Glcn19 ilkannelik1 ben 3 defa oldum yani her hafta gittiğimde alttan muayne etti beni şuan 39+4 arada sancı geliyor oda yalancı sancılar
ilkannelik1 Glcn19 muayenede ön kemik basık dedi zorlanabilirsin dedi üzüldüm size herhangi bi şey dedi mi belli mi doğum şekliniz
Glcn19 ilkannelik1 pazartesi gittim en son kontrole zaten 3 kere alttan muayne oldum her hafta hem alttan h Muayne etti hep nst bağladı bu son gidişimde de söyledi msuaitsin normal doğuma dedi nst de çok sancılarım çıktı bunlar yalancı sancılar dedi bebek kanala girmemiş daha dönmemis daha yani bol bol suguat yap dedi korumasız ilişkiye gir dedi bir sıkıntı olmazsa normal doğum olacak bana bu hafta dogurursun dedi ama ben hiç hissetmiyorum her yolu deniyorum ama daha gelmek istemiyor nazlı çıktı kızım 😂39+5 oldum bakalım bekliyoruz
uyuyanguzel3 eddylmaz bebeğin gelmek istemiyor hazır değil daha 40 haftalığa kadar yolu var gelir elbette inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Glcn19 ilkannelik1 hayırlı olsun sağ salim bebeğinize çok şükür kavuştunuz Allah acısını göstermesin sağlıkla büyütün inşallah 🥰🩷 çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻