Aylaa123 Papatya-18 ben hep evi öyle siliyorum suyu kaynar hazırlıyorum soğuk yada ılık suda buğulu duruyor yerler
cutebabymomm Papatya-18 normal yüzey temizleyiciler spreyler filan zararlı mı hamilelikte acaba merak ettim
NobleMom Papatya-18 Arap sabununun içinde kimyasal yok. Çeşitli Yağlardan oluşan bir ürün. Sirke zaten zararlı olmaz. Karışımı da tepkimeye girmez. Koku sizi rahatsız eder mi bilemem. Temilik yaparken de doğum egzersizleri yapmış olursunuz 🙂✨🤍
Papatya-18 NobleMom teşekkür ederim canım aynen iyi oluyor benim içinde hele ki gece temizlik yapmayı daha çok seviyorum
sarilale123 Papatya-18 beyaz sirke benim parkelerimde iz bırakıyor çok döküp benim yaptığım hataya düşmeyin
gzmnrhal Papatya-18 Evet olur ama 1 yemek kaşigindan fazla koyma ikisinide sıcak su yap . Bide mutfak dolaplarinda dene buzdolabinda flan durulama bile istemiyo iz birakmiyo hamilelikte çok kurtarici benim icin yağ cöz gbi kimyasallara ihtiyacim kalmiyo
aysgl330633 Papatya-18 ben hep yerleri öyle siliyorum sen hamileysen kokusu rahatsız edebilir az dök bence