Arkadaşlar normalde çok post açan biri değilim fakat bunu sizlerle de paylaşmak istedim eşimle birlikte yeni bir süpürge aldığım için eski dyson marka süpürgemi ilana koyduk sarı siteye bir gün olmadan bana soru sor kısmından ısrarla bir kişi derya adında işte ben almak istiyorum vs son fiyat ne olur diye sormuş bende oradan iletişim sağlıksız olucağı için Whatsapp üzerinden yazmasını istedim daha sonra hala oradan soru sormaya devam etti işte son ne olur fiyat örnek vereyim 30 ise 29 olsun geleyim dedi bizimde ister istemez tuhafımıza o dakika gitmeye başladı kendisi öğretmen olduğunu yazmış hala oradan müsait olduğunda dönüş yapıcağını ama hala oradan yazıyor ki param güvende ile satın almak istiyorum bakın satan benim normalde alıcı olanlar dolandırılır bu param güvende ile bende artık duyduklarımızdan sonra o sisteme zaten kıl kapmıştım ama diyorum satıcı benim ben nasıl dolandırılırım daha sonra bi erkek aradı derya isimli kişinin eşi olduğunu söyledi sistemi de kurmuşlar yani Derya diye biri de yok öğretmen de yok 😂😂 bana hala param güvende ile almak istediğini ısrar ediyor bende eşime yönlendirdim dedim ben anlamam bende kargo ile vs uğraşmak istemiyordum açıkçası elden teslim her zaman daha iyidir daha sonra eşime numarasını ilettim ortadan adam kayboldu korktu büyük ihtimalle saatlerdir ne dönüş aldık ne döndü yani büyük ihtimalle bize bir link vs de atabilirdi oradan bizi dolandırabilirdi aman dikkatli olun 🙏