Yaklaşık 6 yıldır kaynak platin rengi saç kullanıyordum , haberim olmadan hamileliğimin ilk haftalarında kendi doğal rengime dönüp bu renkte kaynak saça geçtim saçım boya ve açıcı kullanılmadığı için yanıp kopmuyor ama Hergun avuç avuç dökülüyor bir dönem dökülme duruyor o dönemde saçım arapsaçı gibi düğmük oluyor kendi saçım keçe gibi oldu kaynaksız kullanabileceğim bir uzunluk ve yoğunlukta da değil üstüne bir de kaynaklar saçımda durmuyor her hafta kuaföre gidip düşen kaynak saçlarımı taktırıyorum çok yıprandım kabus gibi saçımı kullanamıyorum yoluk kafayla geziyorum iyi bir ürün vitamin önerecek var mıdır 6 aylık erkek bebişe hamileyim Elenatol 2 demir d vitamin magnezyum kullanıyorum düzenli
Hamileliğim ilerlediği için boyunun uzunluğundan da kaynaklı ellerimi kaldırıp saçımla uğraştığım zamanlarda karnım çok geriliyor bu kadar emek verip kendimi rahatsız etmekte istemiyorum ne yapabilirim çözemiyorum 🥲🥲🥲
Akşam 6 da tüm kaynaklarımı yeni taktırdım gece 12 Tv karşısında 10 tanesi düştü kuaföre bile sinir olmaya başladım 😤