svdbstn baharsst bende Happy Mom da son adet günüme göre 4+6 yız cuma günü ultra da doktor göremedi kese çok minik olunca görünmez dedi yarın tekrar gideceğim heyecanla Bekliyorum sizde durumlar ne 😍
baharsst svdbstn bende 4+5 iken vajinalle gordu keseyi. Yarin 6+0 olucak. Yarin gidicem doktora kalp icin ve bebek icin. İnşallah görürüm. Yarin çıkınca yazarım buraya
svdbstn baharsst yaz iyi haberlerini bekliyoruz tabiki ben 24 ünde beta 211 çıktı akşam 10 da vermiştim sonra 26 Mart sabah 9 verdim 375 çıktı yani 35 saat arayla yapmıştım değerler iyi mi sizce ay meraktan ölcem 🥹
baharsst svdbstn svdbstn ayın 26 si aksam 10 da verseydin 2 katını geçecekmiş. Gayet normal bence. Düşük degil. Benimde 15 martta 26 idi yurtdisina çıkmıştım sonra 19 martta yaptim 510 çıkmıştı. Tabiki yazarım. Kalp atışını duysam moda girecegim🥰🥰❤️
htckygsz baharsst benim de 15 Şubat kendi hesabıma göre 6+2 ama doktora göre 5+5 ultrasonda öyle görünüyormuş
svdbstn baharsst ay hep böyle acaba mı demek istemiyorum artık bir an önce sağlıklı olduğunu duyayım bende rahat nefes alacağım yarın için dua et bana bacım ❤️ sağlıkla gelsinler insallah
baharsst sitare-aras aiiy büyümüş demekki. Benimkini nasil görecek bakalim. 🥰🥰❤️ 4+5 iken kese 3.5 mm di
baharsst svdbstn insallah insallah her gece dua ediyorum hepimize inan. Anne olmak isteyen o kadar cok kisi var ki. Biz yine şanslıyız keselerimizi gördük. Allahin izniyle kalp atisinida duyacağız inanıyorum. Güzel dusunelim güzel olsun🥰❤️
baharsst duygutuna5 yaaa hadi hayirli olsun. 4+5 ken vajinalde kese görüldü. 10 gun sonra çağırdı 1 nişana. Yani yarin gidicem. 6+0 olucam. Kalp atisi ve bebisi duymayı umut ediyorum. Çünkü erken döllenme muhtemel3n bizimkisi.
duygutuna5 baharsst benimki de erken döllenme diye düşünüyorum çünkü yumurtlamamı takip etmiştim 11 gün sonra da çift çizgi görmüştüm zaten ☺️ kese için güzel bi sıkıntı yok dedi ama bakalım inş kalp atışını da ilk seferde duyarız 🫠
baharsst duygutuna5 aynen bende ovulasyon testi yapmıştım 5 mart da görmüştüm yumurtlamayi. Bende 10 gun sonra test yaptığımda 26 idi değerim. Aiyy yarin hastaneden çıkayım yazarım sizede