gvnrzz Kızlar phılıps avent ın 3-6 ay olanını aldım bir tane alayım dedim simdilik ama siz hangisini aldınız ya da kullanıyorsunuz
sevvalbuse gvnrzz yenidoğan bebek için uygun olur mu acaba bende 3-6 260 ml olanından almayı düşünüyorum ikili olarak ikiz bebeklerime
lixiana Ben almadım daha ama çevremde herkes comotomo kullanıyor ilk avent alıp sonrasında buna geçtiler bende o yüzden direk bunu alıp kullanıcam bakabilirsin
gvnrzz lixiana baktım simdi evet ama fiyatı biraz yüksek bir ürün. En azından biberon kullanacagımız kesinlesirse ona bakabilirim bazı bebek hiç kullanmıyo sadece emiyor. Tesekkür ederim öneriniz için
atiyeunlu Benim ablam da avent almıştı çok memnun kaldı bende şimdi kendime onu alıcam damlatma yapmıyor hiçbir şekilde çok kullanışlı
gvnrzz atiyeunlu evet bebegin cekişiyle geliyor süt sadece bi de zor akıyor bebekte meme reddi yapmaması için. Güzel ürün ama ay olarak kararsız kaldım hepsini birden de almak istemedim simdilik 3 lü seti var aslında
sudeates0658 atiyeunlu ya yeniden doğan için 0+ mı almalıyız 0-3 ay olanı mı almalıyız 3-6 olana ne zaman geçiliyor bilginiz varsa söyler misiniiiz 🥹
sevvalbuse Veya şöyle de olabilir 3-6 aylık olan biberonu alıp başlığını ilk 3 aylığa göre değiştirebilir miyim acaba uyar mı başlıkları bilginiz var mı kızlarrrr
gvnrzz sevvalbuse uyuyor mu bilgim yok 😕 ben de 3 6 ay aldım akısı zaten cok yavas sıkıntı olmaz diye. Set olarak alma imkanınız varsa tabiki alın. Ama ben simdilik tek bir tane alayım dedim öyle yaptım
sevvalbuse gvnrzz set olarak almicam işte benim ikiz gebeliğim var şuan 18 haftalık hamileyim o yüzden ikili olarak 3-6 var birde 125 ml olan küçük boyuyla büyük boyu var 4 lü ikisi arasındayım küçük olana gerek var mı direk büyüğünü alsam ne olur bilmiyorum