ikizannesiiiiiiii marlam ben lazer için güzellik merkeziyle konuştum doğumdan sonra regl olduktan sonra başlarız dedi bana bende hemen regl olmadım ilk doğumumda 8.wyımda oldum
marlam ikizannesiiiiiiii hshshs bende 7. Ayda adet gördüm ama şuan oğlum bir yaşına girecek Nisan’da ve şuan adetim düzene girdi yapsam olur mu
marlam aleyflx işte bende bundan korkuyorum bu arada hamile değilim canım emziriyorum şuan yapsam olur mu diye sormak istedim emziren annelerin de hormonları değişiyor mu ki
-Papatya33 marlam doktorlar 6 aydan once onermiyor ama ben kendimi o şekilde raht hissetmediğim için yaptırdım.yuzum filan kotuydu ya disari cikamiyordum psikolojik açıdan iyi hissetmiyordum yani.
marlam -Papatya33 anladım canım bende heryerde farklı yazıları gördüm kimisi 3 aydan sonra yapılır kimisi 6 aydan sonra yapılır dedi benim oğlum yaşına girecek Nisan’da
hafize02 marlam benim aynı marka cihazım yüzüme yapabilirmisiyim diye doktoruma sordum sıkıntı yok kullanabilirsiniz dedi diğer bölgeler için fark edermi bilmiyorum