Seloloo Gencbirannis normalde tansiyonum yoktu sezaryen doğumdan sonra oldu. Doktorum stres kaynaklı olduğunu söyledi. Magnezyum içip vücudumu gevşetip uyumamı söyledi. 48 gün oldu hala ara ara yükselir direkt uyurum. 1 hafta çekmiştim tansiyonu
Enguzelbekleyis8080 Gencbirannis büyük ihtimal panik ataktan yükseliyor canım sakinleş benim 19 a çıkıyor panikten korkma sakinles camı aç yada balkona çık temiz hava al
Gencbirannis Enguzelbekleyis8080 peki nabız düşüklüğünden bişey olur mu acaba? 53 oluyor 55 oluyor değişiyor
Enguzelbekleyis8080 Gencbirannis tansiyonun kaç şuan tekrardan ölçüm yap tansiyon ve nabızını ve eğer hala aynıysa bi acile git canım
Gencbirannis Enguzelbekleyis8080 tansiyon iniyor arada bende anlamadım doktorum normal yan tarafına uzan başın dik şekilde dedi
Gencbirannis Enguzelbekleyis8080 ya aslında o an panik yapmamıştım nefes yavaş alıyordum ondan tans ölçmek isteyince öyle oldu
Enguzelbekleyis8080 Gencbirannis Panik yapıp yapmamakla alakası yok canım bu panik atak denen şey senin en mutlu en sakin anında bile seni buluyor