merve_s14 Hsg sonrası klomen kullananlar var mı nasıl bi tedavi süreci ben adetim başladığında 3. Gün dr uma gideceğim başlatacak sonra iğne mi oluyor ne sonuç aldınız
Sezei merve_s14 klomenle çok fazla yumurtam büyüdü tedavimiz iptal oldu letu kullandım hiç yumurta büyümedi 2 ay sonra iğneli tedaviye başladım şu anki doktorumla ilk ayda yine çok fazla sayıda yumurta büyüdü bir sonraki ay aynı iğne düşük doz olarak ilerledik ve 2 yumurtam büyüdü ama biri diğerine göre küçüktü o ay aşılama oldum ve hamile kaldım herkesin süreci farklıdır dilerim fazla uğraşmadan bebeğinize kavuşursunuz çünkü iğne çokta iyi birşey değil şişiyorsunuz resmen dışarıdan hormon aldığınız için birde ilk zamanlar biraz canınız acıyor ama alışıyorsunuz zamanla
Busranur_mnts merve_s14 ben devlette klomen kullandım takibinin iyi yapılması lazım benim ilkinde yumurta gelişmemiş adeti bekle dediler gebe kaldım ama düşük yaptım adeti bekledim 2.yi kullandım 17 mm yumurta var 2 güne bi ilişki dedi iğne komtrol vs yapmadı adet oldum 3. Seferde omtrolde 12mm yumurta vardı kan aldı ertesi gün baktı 14mm olmuştu 4 5 gün sonraya çağırdı tekrar bu sefer de çatlamış ilişki olsun dedi o ay gebe kaldım
leylacrv merve_s14 hsg sonrasi değil ama bende klomenle gebeyim şuanda letu kullandim önce yumurta gelişmedi klomen kullandim 3 yumurtam sağlıklı bir şekilde gelişti biri 18 biri 20 biri de 22 mm oldu doktor gayet iyi dedi iğne yazdı gebe kaldim ama sonrasinda gelişen yumurtalarimdan biri kiste dönüştü doktor kontrolünde sıkı takiple tedaviyle çok şükür 3. Aya geçmeden oda gitti şimdi her şey yolunda Rabbım isteyen herkese nasip etsin🥹🥰🫶🏻
hasretfurkan merve_s14 benim hafif düzeyde pcosum var bir kimyasal gebeliğim oldu bonrasırda İzmir buca da Tahir özgüder doktorumla tanıştım adet görene kadar rahmin dinlensin dedi adetimin ikinci günü gittim tekrar muayene etti glifor 850 mg verdi pıcassos verdi ve ek olarak Klomen verdi kullandım ve beslenmeme de dikkat edip biraz da spor yaptım beş kilo verdim bir ay içinde ve ilişki planlamasını yaptı doktorum. Çok şükür ilk ayda gebelik oldu şuan 12+3ten bildiriyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
merve_s14 Sezei benim pcos um var çok ağır değil kilo verdim birazda haftaya yine bakalım yumurtluyormusun çatlayacak mı dedi ama muhtemelen olmayacak reglimin 3. Günü başlıycam inşallah olur hayırlısıyla sağlıkla bende alırım inşallah sizde sağlıkla mutlulukla kolaylıkla alırsınız inşallah dualarım sizinle de teşekkür ederim ☺️
Sezei merve_s14 beslenme düzenini değiştir aşkım insülin direncin var mı ona baktır eğer varsa ilaç kullan birde ben orzax proceive f kullandım o ay inşallah sende kavuşursun bebişine çok teşekkür ederim ♥️
merve_s14 Sadece klomen kullandığımda da ilişki olsa bile çatlamazsa olmuyor yani anladığım kadrıyla ilerletir o halde diye düşünüyorum size de hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ☺️☺️
merve_s14 Sezei hepsini yaptırdım 5 kilo verdim hatta takviye kullanıyorum insülin direncim yokmuş ama yumurtlamam düzensiz bi oluyo bi olmuyo 1,5 sene önce de bi düşük yaşadım hatta çok erkendi inşallah inşallah güzel haberler alalımmmn☺️💕♥️♥️♥️♥️
merve_s14 leylacrv çok çok sevindim sağlık ve kolaylıkla gelsin bebeğin inşallah bizlerinde kolaylıkla ve sağlıkla olur inşallah ♥️♥️
gmz585 leylacrv merhaba bu şekilde ilk çocuğunuza mı gebe kaldınız bende 2. İçin klomenle 2. Denemem bu ay
merve_s14 hasretfurkan birbirimize benziyor anlattıkların bende adetimin 3. Günü klomen kullanacağım inşallah benim de aynı sonuçlanır sağlıkla gelsin inşallah🌸🌸🌸💐💐💐🫶🫶