June6 meri0602 normalde orda takipliyimde doktorum bişe demedi ikiliye de var daha acaba o zaman mı der bilemedim ama ben önden bi araştırayım dedim hiç duymadım adıyamanda yaptıran
June6 kurkmantosuzmadonna bilmiyorum ki sanmam yapcağını ikili falan yapıyodurda fetal dna hiç duymadım adıyamanda yaptıran
atlasmoms kurkmantosuzmadonna bu özel bir test ve istek doğrultusunda olduğu için sadece özel bununla alakalı olan klinikler yapıyor
meri0602 June6 bence bi sor ikili ye daha varsa fetal DNA ya da vardır bildiğim kadarıyla 10 haftadan sonra yapılıyor çünkü
kurkmantosuzmadonna atlasmoms biliyorum ama işte Adıyaman’da özel hastane kısıtlılığıa da var. Belki yaparlar diye düşünmüştüm.
June6 kurkmantosuzmadonna yaştan dolayı riskli diyip strese sokcaklar zaten 35 yaş diyince direk riskli diye işaretledi aile hekimliği bile bende ondan diyorum en azından ikiliyi yaptırcağıma onu yaptırıyım kafam rahat olsun keşke direk riskli diyip insanı germeseler yani ☺️
selenayyamakoglu16 Genoks firmasına sorabilirsiniz,ben o firmaya yaptırdım Türkiye’nin her yerinde hizmetleri var diye söylemişti bana hemşire hanım
June6 selenayyamakoglu16 bakayım o zaman inşallah vardır baktığımda herkes doktorum broşür verdi falan diyoda ben Adıyamanda fetal yaptıran hiç duymadım acaba burda yok mu diye tedirgin oluyorum en iyisi doktorada sorayım yönlendirir en azından teşekkür ederim🙏🏻
selenayyamakoglu16 Doktorunuza da sorabilirsiniz o sizi yönlendirir belki ,benim doktorum numaralarını vermişti bana çünkü
June6 meri0602 aynen bi doktoruma danışayım belki onlarında anlaşmalı olduğu vardır burda hiç yaptıranda duymadım doktorumda öncesinde bahsetmedi randevuda direk ikili zamanına denk geliyo ikiliyi yaptırcağıma direk onu yaptırırım iki kere masraf yapmayayım en azından yaştan riskli çıkcak nasılsa ikili
meri0602 June6 aynen mantıklı hem onu yapınca 3 lü yarama da yapmıyorsun özele gidiyorsan fetal DNA daha mantıklı
June6 meri0602 evet özele gidiyorum aynen hepsini yaptırsam ayrı ayrı stres yaşatacaklar fetal daha iyi bi seçenek gibi duruyo şuan