emosduygos kızlar bugün Fetal sonucmuz çıktı çok şükür temiz gelmiş ama cinsiyete yanlış mı doğru mu bakıyoruz emin olamadım anlayanlar bakabilir mi
Slnn1122 emosduygos canım Türkiye’de cinsiyeti sana göndermeleri yasak burada cinsiyete dair bir bulgur görmedim ben o doktoruna gider doktorunsan sadece söyler
mamabear emosduygos the results show presence of Y chromosome Sonuçlar Y kromozomun varlığını gösteriyor demek. Y kromozom varlığı demek cinsiyet erkek anlamına geliyor. Hayırlı olsun 💙
emosduygos aybuk6 evet bende baktım ama acaba yanlış mı dedim emin olamadim doktorada ulaşım yok burda 1 hafta boyunca şimdi kesin erkek oluyor değil mi 😅
Duygukul emosduygos evet canım bak imzalı kısmın hemen üstündeki sütunda Y choromose yazan yerde Y kromozom bulgusu var
Duygukul emosduygos evet zaten fetal DNA da yanılma payı çok çok düşük nub teorisiyle öğrenmiştim ben 11 haftalıkken kız olarak gözüküyordu şuan 24 haftalığız kız bebek erkeğe dönmedi nub teorisinden bile daha doğru oluyor Fetal DNA
Duygukul emosduygos eğer ultrason görselin varsa cinsiyet bakanlara atabilirsiniz gerçekten biliyorlar canım arkadaşımınkini de buradan bildiler erkek demişlerdi erkek çıktı doktordan önce öğrenenlerdeniz😅
emosduygos Attım canm kaç defa çoğunlukla erkek dediler kız da dediler erkek bir tık fazlaydı doktorda 11+3 de kız gibi ama kesin emin değilim demişti 😅