nurozgur yasewin ince ince kasık ağrısı vardı çekiliyordu resmen, ates basıyordu bazende çok üşüyordum dengesizdi yani bide saçma sapan kaşık kaşıl saralle yedim şekerli bişi yemiyordum o ara dedim bi değişiklik vae ben de hissettim yani
bilinmeyenkadininmektubu yasewin Heveslendirmek istemiyorum ama bana var gibi geldi inşallah vardır gönlünüzce olsun.
yasewin bilinmeyenkadininmektubu inşallah ya dua edin lütfen hayırlısıyla sevinelim isteyen herkesin kucağı dolsun 🥺🤲🏻
nevinbulyaman @yasewin dpor 9 da bende böyle silik ile öğrendim belirtilerin dpo 7 dede başladı Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏
yasewin nurozgur ayy çok sevindim ben de aşırı üşüyorum herkesin terlediği yerde sıcak su torbasıyla geziyorum 😂 bakalım güzel haberler alırım inşallah 🥲🥲
nurozgur yasewin inşallah vardır ve inşallah sağlıklı ilerler. Rabbim gönlündekini nasibine yazsın hadi hayırlısı yarın ilk idrarla bi daha yap meraktayım😁
yasewin Deletedmom_878 inşallah ya kaç aydır var sanıp hayal kırıklığı da oluyo :( sen ne yaptın nasılsın