aleyflx yaan nevinbulyaman egeemomms aysee1234 kemalefe QueenBahar_ ssdml buketdeniz19 NilVibe miyopmom gnc kartooo 6756 supermommss rnyyy minikmucizem26 @marlam Fahriyeslmn merve_tp @Elisa0110 hilalaselll4 nazende17 rvsss kubra5441 @fundiiim sweatmother burcinbaydar1 hd_d @kubra5441 Arkası dönük ama hala erkek diyorum ben çizgi giremiyorum dedi doktor test sonucu çıkmamış sisteme dusmemis yarın erkenden gel bakalım tekrar hem cinsiyete hemde sonuca dedi
rnyyy aleyflx bence o zaman kesin erkektir ya. Allah gönlünüzdekini versin inşallah yarın yine yazın 💙
aleyflx Fahriyeslmn netlesse arık bir keşke geçen bir postta kadın 37 haftalık hamile cinsiyetini kız biliyormuş erkek çıkmış 😅
aleyflx rnyyy yazicam teşekkür ederim netlessin varya hastanenin yanından bile geçmeyeceğim o kadar bunaldim , 😅😅
aleyflx miyopmom hiç sorma hastaneden bıktım resmen usgden anlamayan ben doktordan daha iyi görüyorum resmen 😅
gulay_acabey55gmailcom aleyflx bitane ulturasyon da bacak arası boş gibi ama çoğul erkek demiş benimde kafam karıştı 🤭🤭🤭