aleyflx Kızlar 18. Haftalık olduk 2 doktor erkek 1 doktor kız dedi yarın tekrar randevum var netleşiyor bende erkek hissediyorum erkek diyen doktorum göstermişti hatta biliyorum çoğunuz tahmin etti ama son kez tahminler nedir yarın bilenlere etiket atacağım bütün hurafeler ve teorilerde erkek gosteriyor o bacak arası açık halı bariz belliydi arka tarafa doğru takla atarken durdurdu o yüzden pek çıkıntı gozukmemis ama belliydi 3 çizgi yoktu son başka doktor kıza benziyor deyince aklım karisfti Hafta ONBESİNCİ. Hafta ONÜÇÜNCÜ Hafta Ve 5. Hafta
aleyflx yaan nevinbulyaman egeemomms aysee1234 kemalefe QueenBahar_ ssdml buketdeniz19 NilVibe miyopmom gnc kartooo 6756 supermommss rnyyy minikmucizem26 @marlam Fahriyeslmn merve_tp @Elisa0110 hilalaselll4 nazende17 rvsss kubra5441 @fundiiim sweatmother burcinbaydar1 hd_d @kubra5441 Arkası dönük ama hala erkek diyorum ben çizgi giremiyorum dedi doktor test sonucu çıkmamış sisteme dusmemis yarın erkenden gel bakalım tekrar hem cinsiyete hemde sonuca dedi
aleyflx aysee1234 teşekkür ederim. Asla cinsiyet ayrımı yapmıyorum sağlıkları daha önemli ama bir kızım var bide oğlum olsun istiyorum çünkü 3. Gebelik dusunmuyorum bu gebelikte bize sürpriz oldu hatta bunca zamanda doktorlar erkek diyince kendimizi öyle alistirdik Erkek diyenler oldukça seviniyorum
aleyflx buketdeniz19 ay nedense cok mutlu oluyorum erkek denince teşekkür ederim yarın etiket atarimm 🥰