prensannesi__58 feyza24 kaset testı dün yaptın bugün mü cektım canım bnm de bır gün duruncaboyle koyu olmuştu
meri0602 feyza24 ben test yaptıktan sonra hiç kan vermedim direk acile gittim 5 haftalık dedi kese görünüyor dedi hiç betama bakmadılar
anneyim01 feyza24 bende kızıma böyleyken verdiğim de 176.8 cıkmıstı Bence vermelisin degerinde güzel cıkar hayırlı olsun simdiden
feyza24 Merhaba hanımlar adet günüm geçeli 3 gün oldu böyle çıktı testlerim bi pozitiflik var en son bu sabah kaset testi yaptım ama 2 ay önce kimyasal geçirdiğim için korkuyorum sizce nasıl daha kan vermedim beta kaç çıkar sizce bu değerle
prensannesi__58 feyza24 yarım saat ıcınde mı cekmıstın canım bırde kaset test daha koyu erken gebeliğe göre
feyza24 prensannesi__58 evet evet hemen çektim kaset testi sonradan yaptım zaten 1 gün sonrasında sırayla koydum orayada
prensannesi__58 feyza24 o zaman kıyulasmıs kız kaset test daha soluk oluyor normalde erken gebelık daha hassas oluyor ya ılk yaptığı test beklenen adet günü mü yapıldı
selinnnalk11 Bende yeni öğrendim ikinci hamileleğim oğlumda 3 bin ile öğrenmiştim şimdi 700 ile öğrendim