ilgimmm Kızlar denizlide devlet hastahanelerinde (paü,devlet, servergazi) doğum yapan var mı 2026 için soruyorum. paü falan doğum başladığında acilden giriş kabul ediyor mu yada hangisi doğum için daha iyi sizce >!!<
emine1309 doğum değil ama kontrol için gitmiştim devlet hastanesine pek memnun kalamadım sadece hamile olduğumu 4-5 haftalık olduğunu söylemişti
candaymom buğra şahin var devlette iyi bi doktor ama cihazları iyi değil devletin doğumu bilmiyorum paüde kanamam oldugunda gittim orda tedavi oldum tüp bebek aldılar hemen acilden sonra doğumhaneye cıkarıp gözlem altında tuttular ama eşin giremiyor tek kötü yanı teksin gerçi bayan alıyolar heralde yanına ama doğum kısmını bilmiyorum
kymzfatma Devlet hastanesinde doğumda bayanda almıyolar malasef o yüzden hala bi hastane arayaşındayım
candaymom ilgimmm girebilirsin ama doktorun ordaki bi doktor değilse herangibir doktor veya öğrencilere ne deniyordu orda eğitim gören onlar bakıyor diye biliyorum orda takipli olman lazımmış ama doğuma alırlar