tosbito Fetal dna testini nerede ve ne kadara yaptırmıştınız? Kaçıncı haftada yaptırmıştınız 💗 Öncesinde doktorunuzdan müsade almış mıydınız ? Doktoruma haber vermeli miyim dış laboratuarda yaptıracaksam?
buketdeniz19 tosbito 11+4 te doktorumun verdiği broşürü arayıp yaptırdım doktor önce muayene ediyor sonrasında fetal dna testi için kan almışlardı benden sonucum doktora gidince de tekrar muayene edip sonucunu söylemişti Nevagen firmasına yaptırmıştım 10 iş gününde çıkmıştı sonuç
yenihamis3452 tosbito bende yaptıracağım , dna lab firmasına bakın mutlaka . diğer firmalarda çok olumsuz yorumlar var birtek burda yok fiyatı da 14 bin
buketdeniz19 tosbito 10 iş gününde çıktı canım cinsiyetini de söylediler doktora istiyorsan sana da söylerler ben doktora söylemelerini istemiştim parti yapmak için bazı firmalar cinsiyet bilgisi vermiyormuş haberin olsun sorarak yaptır ben 14.000 tl ödemiştim
nevinbulyaman İkili tarama yaptırdım sonuç iyi çıkmış olmasına rağmen daha raporu eline alır almaz fetal yaptır fetal şart diyip durdu bence bilerek yapılıyor pahalı bir test yaptırılsın diye
tosbito nevinbulyaman ben 2li ve 3lü yaptırmayı düşünmüyorum çok strese sokuyorlar fetal dna gibi net bir sonuçta ortaya koyamıyorlar. Çevremde çok yaşadım ihtimal sayıp üzüntü veriliyor bence. 3lü test sonra sıvı aldırma vs derken insanın içi rahatlayana kadar hem stres - hem parası aynı hesaba geliyo gibi düşünüyorum 😔😔
nevinbulyaman @tosbito 3lüyü yaptırmayı düşünmüyorum hele sıvı aldırmayı hiç düşünmüyorum sağlıklıda olsa benim evladım sağlıksız olsada benim evladım herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🙏
tosbito nevinbulyaman çok pahalıymış. Mesela medicalparkta da 21 bin tldi. Orada yaptırmayı düşünmüyorum dış laboratuarlarda 10-15 bandında bulunyo
derinma Selam, Şubat ayında İntergen firmasında yaptırdım. 12bin fiyat verdiler, indirim yaptılar 10bin ödedim. haftamda yaptırdım. Doktorumada danışmadım. Rapor çıkınca onada iletilmesini istedim, mail adresini firmaya verdim.
cerenimsi bir kaç yerle görüştüm fikir olması açısından yazıyorum fiyatları henüz bende yaptırmadım. gene solution 550 usd eurofins 420 eur primis 14000 tl genoks 17500 tl
betl99 Geçen hafta 12haftalıkken genoksa yaptırdım 14 bin ödedik. Henüz çıkmadı bayram tatili yüzünden