ayseel Dua eder misiniz annelerim tüm doğum yapacak annelerin su gibi geçsin herkesin inşallah 🙏🏻❤️ Birde bugün kontrole gidene kadar bir şey yoktu sadece nisan gelmişti doktor 5 cm açıklık dedi hafif su sızıntısı oldu yatış verdi normal mi böyle olması
aslmoms ayseel allahımmm haydi hayırlısıyla bir bebeğimiz daha geliyor. Bir avazda inşallah 🧡🧡 Hemen güzel haberler bekliyoruzzz.🧡🧡
ikiprensesannesi___ ayseel Rabbim sana ve tüm doğum yapacak annelere sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
nurrr111 Allah yardımcın olsun canım kolaylıkla olsun bitsin inşAllah sağ-salim al bebeyini kucağına🙏🏻
ayseel aslmoms inşallah çok çabuk geçer 🥹 5 cm’e kadar ağrı hissetmedim umarım bundan sonrası da kolay olur
zenan1111 ayseel Korkma Allah’a sığın Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin. Bana dua eder misin şuan senin duan öyle bi kabul olur ki🙏🏻 hep kayıp yaşadım şuan yine gebeyim 17 haftalık sağ Salim yavrumu kucağıma almam için duanda bana da yer verir misin 🤲🏻
ayseel zenan1111 tabi kiii çok dua ederim allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hersey istediğin gibi olsun 🌸 sağlıklı ve güzel kolaylıkla gelsin inşallah ❤️🙏🏻
Hellgirls ayseel inşallah bir avazda dogurmak nasip olur 🙏 su sızıntısını fark etmişmiydin benimde normale göre bir tık fazla çamaşırım ıslanıyor gibi oluyor ama akıntı gibide bilemedim
ayseel Hellgirls evet iki gündür sadece islaklik oluyordu ama böyle 1 yemek kaşığı kadar en fazla akıntı gibi değildi. Zaten doktor muayene ederken anında orada da biraz geldi örtüye
ayseel zenan1111 belim çok ağrımaya basladi biraz da kahverengi kırmızı karışık lekelenme başladı normal sanırım 🥹 birkaç saate geçeceğim hastaneye