Deletedmom_8793 vanilya_kokusu_ yok benimde 33 aylık bir kızım var o yüzden korkuyorum zaten ikisi nasıl olacak diye
vanilya_kokusu_ myangelson evet ya dün gece kaç defa üstümu değiştirdim Çamaşie.makinam durmuyor 🤣 bir donuyorum bir ısınıyorum
myangelson vanilya_kokusu_ lohusalıkta çok normal merak etme 🌸 yanlış hatırlamıyorsam sebebi de hamilelikte yavaş yavaş değişen hormonların doğumdan sonra birden eski haline dönmeye çalışması ile ilgiliydi sanırım
vanilya_kokusu_ Deletedmom_8793 ben ağlayarak girdim valla ama çıkınca kızımi gördüm 🥹 geçiyor herşey selametle kucağına alırsın inşallah 🫶🏻
Havin49_ vanilya_kokusu_ gayet nırmal sezeryan da ve normal doğumda oluyor ben 40 ım çıkana kadar gebeliklerimde öyleyim yavaş yavaş bitiyor sonra
Seloloo vanilya_kokusu_ ben de öyleydim su gibi terler uyanırdım sonra üşüme tutardı. 40 ım çıktı 1-2 gün sonra bitti bunlar
Seloloo vanilya_kokusu_ gecenin bir yarısı çenem titreyerek emzirmeyi bırakıp battaniyeye sarılıp öyle emzirdiğimi bilirim 😀 üstelik ev doğalgazlı ve oda ısısı çok iyiyken oldu 😀
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Aman bacim agzini hayra ac kiz Allah isteyenlere versin bir gebeligi daha kaldirmak istemiyorum 🥹😂
vanilya_kokusu_ Seloloo benimde geçen gün titremekten çenem açılmıyor Du🤦🏻♀️su gibi oluyorum bi donuyorym sıcak Bir duş aldım resmen 😂