ummiye 39+2 yiz sancılarım var ama gerçek mi bilemiyorum ilk gebeliğim adet sancısı gibi kasıklarim ağrıyor sonra geçiyor
Sibelemre ummiye bendim adet sancısı gibi oluyordu bugün hastanedeydim ne şancı ne açılmam hiç bisey yok 39.3
Nefesdunya ummiye 39+4 1cm açılma varmış yalancı sancılar devam 🙄 doğum olmazsa 9 gün sonra suni verecek doktorum
Aysesare ummiye bende 39 haftalığım. Dünden beri sanki azaldı hareketleri.. bebeklerinizin hareketleri nasıl
Nebahathumeyra Düzenli mi o önemli yani belli aralıklarla gelmesi lazım Doğum sancısı olması için zaman tut
Merve95 39+0 olduk bugun ve ne gelen var ne giden acilma sanci hic bisey yok kiz kizlar erkenci olur derlerdi bizimki 40a girecek artik ödemden agiran ve vucudumu tasimayan bacaklarima aciyorum agridan uyuyamiyorum her gece dogurdugumu goruyorum ama dogmuyo 😄 son 10 gun de gelmezse suni sanci denencek insallah gerek kalmaz 😊 sizin doktorlariniz ne diyo kacinci haftaya kdr beklicekler
Elifn Nefesdunya aynı günümüz canım bende de tık Yok nasıl olacak bilmiyorum suni sancı da almak istemiyorum😢
Nefesdunya Elifn doktorum dün bana cinsel ilişki 2 saat yürüyüş ve hurma tavsiye etti canım. Doktorum da normal doğumu destekliyor
Aysesare Faatmaa38 bende de durum aynı. Korkmuyor değilim son günler artık. Yarın kontrol de var napsam bilemedim
Faatmaa38 Aysesare vAllah süper ben daha nst nasıl olur bilmiyorum Fransadanım burda kontroller çok az çünkü hepsini devlet karşılıyor başka seçenek yok
ummiye Benimkide hareketli maşallah doğacak çocuk bu kadar hareketli mi olur sıkışır bişey olur heralde bunlarin gelmeye niyeti yok 😁