beyzaa02 22 haftalık hamileyim ve göbekte çıkan çizgi bende hala çıkmadı diğer 2 hamileliğimde 12 haftadan sonra çıkmıştı … Benim gibi hala çıkmayan var mı
ylnydgd beyzaa02 6. Ayda çıktı bende tam olarak ama herkeste çıkmak zorunda olan bir şey değilmiş. Bebeğim 42 günlük oldu hala geçmedi, geçsin diye bekliyorum 😂
ssenacavdar valla benim göbeğimin üstünden topuğuma kadar indi iki bacağımdan geçiyor nezaman çıktı anlamadım
mervekalkann beyzaa02 24+2 yiz bende de çıkmadı çıkmasına gerek var mı ki o görüntüyü beğenmiyorum ben çıkmaz umarım 🥲
-Papatya33 Bende ilkinde çıkmıştı bunda da çıkmadı. Çıkmak zorunda da değil diye biliyorum. Boşuna takılmayın çok önemli brsey değil ya
gerigeldik beyzaa02 ilk gebeliğimde çıkmıştı ama haftasını hatırlamıyorum. Şu an 34 haftalığım çıkmadı
kubraturkkoc beyzaa02 benim de çok geç çıktı ilk gebelikte çok erken çıkıyor sanırım doğum haftalarındayım hala çok koyu renk değil belli belirsiz
Zeyneplemutluluk beyzaa02 ilk kızımda erkenden çıkmıştı haftasını hatırlamıyorum ama bunda 22 haftalık oldum halen çıkmadı sadece göğsüm karardı normalde olmazdı böyle bir şey
gizarden beyzaa02 benim de ill gebeliğimde yarım çıkmıştı şimdi 33 haftalığım çıkmadı ben de merak ediyordum neden çıkmadığını 😅
sudeli4 beyzaa02 ilk gebeliğimde çok kısa sürede çıkmıştır erkekti bebiş. Şimdi 26. Haftadayız çizgi vs yok kız bebiş Bekliyoruz cinsiyetle alakası var mı bilmiyorm ama ben ona bağladım 🫣