yagmurx Kızlar akıntım oluyor ama normal olup olmadığını anlamadım 18. Haftamdayım şeffaf ve su gibi dokunduğumda hep ıslak ama normal mi acaba bi ağrım yok buarada
Esraysr16 yagmurx dün benimde aynısı oldu ama bence akıntıydı cunku birdaha olmadı bence seninki de akıntı olabilir
damla6565 yagmurx benimde oluyordu doktora gittim enfeksiyon varmış kesinlikle şüphe ediyorsan ihmal etme direk git bakıyorlar zaten akıntı mı su mu diye
aleyflx yagmurx aynı haftadayız önce akıntı sonra ardından su geliyor kıyafetin dışına çıkacak kadar ikisi ayrı ayrı geliyor ama art arda geliyor geldiğinde her gün oluyor yaklaşık günde 2 kere falan
yagmurx lotusflowers bilmiyordum siz söylediğinizde baktım internetten ama türkiyede eczanede gözükmiyor
yagmurx Esraysr16 işte bende anlamıyorum 1 kere olması önemli değilmiş ama benim kalktığımdan beri ıslak olması silsemde şüpheye düşürdü beni
ferimah Hiç ihmal etmeyin acilde testini yapıyorlarmış testini yaptırın. Veya doktorunuz özeldeyse paylaşın test yapsın. İhmal edilecek bir konu değil, geçmiş olsun 🌹
yagmurx ferimah ya benim bu 3. Gebeliğim 2 düşüktü bunda çok pimpirikli olduğumuz için her hafta kontrole gidiyorum 2 hafta sınra detaylı ultrason diyede gitmemeye çalışıyordum şimdi gidip yok bişey dese yine boşuna gitmiş olacağım diye bekleyip bakayım dedim aslında önemli olmasından da korkuyorum aslında yinede teşekkür ederim
hamisbiri2 Ben son haftalarımdayım dün test yaptılar akıntıma o şekilde anlaşılıyormuş. Baktırabilirsiniz siz de içiniz rahat eder. Benim de akıntım yoğun oluyordu hep bunu düşünüyordum.
yagmurx hamisbiri2 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Peki akıntınız sürekli mi oluyordu külodunuzu ıslatıyormuydu
ferimah yagmurx doktorların veya başkalarının ne diyeceğini hiç umursamayın bence 😊🌹 bu bebeğiniz ve sizin için önemli bir sey olabilir 🌹 kim ne derse desin içinizi rahatlatın bu daha önemli bence 😊 suyu bitmiş ve yarın terminasyona girecek birisi olarak diyorum bunu 🌷 Allah şifa nasip etsin 😊 kötü bir şey yoktur belki de içinizi ferah tutun ama tedbirinizi de alın derim 🥰
yagmurx ferimah gittim hastaneye Allahtan su değilmiş vajinal akıntı gibi dedi test çok zordu aşırı acı ağrılıydı kanamam oldu devam ediyor hatta spekulum mu ne takılıp alınıyormuş sıvı zorladı beni ya
ferimah yagmurx canım benim bununla geçmiş gitmiş olsun. Ben 2 kere yaptırdım amnisure testi ama cok kolaydı senin dediğin aleti biliyorum onunla yapmadı kendi doktorum. Kulak çöpü gibi bir şeyle bekletti sonra test cubuguna koymuştu. Ama ilk baska bir doktor amnisure testi değilde farklı bir yöntemle baktıgında o aleti kullanmıştı benim de canım cok yanmıştı şükür hemen geçmişti ama yaparken bi ara bıraktırıcaktım. Seni cok iyi anlıyorum. Amnisure testi mi yapıldı sana tam anlayamadım ama doktorumun yaptıgı amnisure testi basit bir şeydi
yagmurx ferimah sizin söylediğiniz diğeri işte sanırım bi plastik bişeyi sokup içinde çubuk sokup sıvı aldılar. Smear testi yaparken taktıkları plastikle aynıydı. Bende baya zorlandım doktorun kolunu sıktım hatta o aparatın küçüğü kalmamış o yüzden büyükle yapmak zorunda olduğunu söyledi hala lekelenmem var geçer diye düşünüyorum inşallah kasık ağrımda var teşekkür ederim bu arada
ferimah yagmurx geçer Allah’ın izniyle 😊 şükür ki amniyon sıvısı değilmiş. Bununla geçmiş gitmiş olsun💝🧿