eskoc Kızlar hamileyim 13 hafta makattan kan geldi tuvalete kadar akmış peçeteyede geldi sonra sildikçe geçti var mı yaşayan
annesioglusu1 eskoc kabız mısınız veya basur varsa kanama yapar bende hamilelikte çok kabız olduğum zaman kanama yapıyor tuvalete de akıyor
GamzeAGacs eskoc Canım aynısı bende de olmuştu hatta başta anlamadım kanamam var bebeğe bişey oldu diye hastanenin yolunu tutmuştum meğer makattan gelmiş.Hemoroid ya da çatlak olabilir .
NobleMom eskoc Tamam o kabızlıktam kaynaklı hemoroid ya da çatlak oluşmuştur. Endişe edilcek bi durum olduğunu sanmıyorum. Doğumdan sonra geçiyor zaten ✨🤍
NobleMom ikose Gebeliğim boyunca sürdü. Çok fazla hemoroid memesi vardı bende. Kanama hep olmuyordu ara ara olurdu. Doğumdan sonra geçti. Sadece kabız olduğum dönemlerde bir iki meme şişer sonra geçer ✨
ikose NobleMom ben doktora gittim. Bir çatlak dedi, biri meme oluşmuş dedi. Afedersiniz tuvaleti yapmaya çalıştığımda ancak küçük küçük çıkabiliyor. Her tuvalette kanın olması da korkutuyor artık
NobleMom ikose Gebeliğe bağlı bir kanama değil endişe etmeyin. Makattan gelen kanın bebeğe bir zararı olmaz 🙏🏻✨
ikose NobleMom bağsur veya çatlat dışında kötü bir hastalık olmasından korkuyorum, evham mı yapıyorum bilmiyorum
NobleMom ikose Çok çok nadir başka sebeplerden kaynaklanabilir ama endişe edecek bir durum yok bence. İçiniz rahat etsin gidin bi görünün doktora 🙏🏻✨
ikose NobleMom çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. 1 sene önce kolonoskopi oldum, çıksa orada çıkardı diye düşünüyorum. İnşallah tez zamanda geçer