beyzzsenturkkk isim düşünmek istemedim, hazırlık yapmak istemedim hatta cinsiyetini öğrenene kadar onunla bağ kurmak bile istemedim cinsiyeti öğreneceğim haftalarda tekmelerini hissetmeyi umuyordum o yüzden diyorum. ne zaman tekmeleri hissettim o zaman içimde bi kıpırdanma oldu. hep onu kaybederim korkusundan hiç konusmadım hamileliğimden bahsedilmesini istemedim karnımı görmek istemedim sanki onu sevsem ve ona bişey olsa neden sevdiğim için pişmanlık duyucakmıs gibi hissediyordum. 16 da tekmeleri hissettim cinsiyeti öğrendim kızım olucakmış o günden beri biraz daha aştım bunu özellikle tekme attıkça falan çok mutlu oluyorum ama onun dışında aklım hep ona kötü bişey olma düşüncesinde 🤦🏻♀️bazen doktor kontrollerine bile gidip görmek istemedim hep kötü bişey duymaktan korktum 2 aylıkken tam 1,5 ay boyunca doktora gitmemiştim doktor kızmıştı insan merak etmez mi diye doktor da haklıydı ama ben sanki kötü bir şey duymazsam kendimi böyle daha iyi hissederim diye avutuyordum sanki olacağı engelleyebilecekmiş gibi🥲